Celestyal Journey потегли на първото си пътешествие в Егейско море

Изгря най-ярката звезда във флота на Celestyal! Celestyal Journey потегли на първото си пътешествие в Егейско море във вещите ръце на ветерана в бранша, капитан Ангелос Василакос.

Първите гости на Celestyal Journey отплаваха тази събота от Пирея, Атина и вече се наслаждават на първия седемдневен маршрут „Идилична Егея“, който следва визията на компанията за пълно потапяне на гостите в разнообразната култура на всяка от дестинациите, които корабът посещава – Солун, Кушадасъ, Ираклион (Крит), Санторини, Миконос и Милос.

„На 2-ри септември успешно зададохме нова посока в предлагането на продуктите на Celestyal, като отпразнувахме първото плаване в открити води на най-новия ни кораб Celestyal Journey. Това е изключително вълнуващ момент за нас в Celestyal, защото ние продължаваме да инвестираме в обновяването на флота ни. Това събитие бележи началото на нова глава във визията на компанията с предложение за ново луксозно и стилно изживяване на борда“, каза главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидис.

За да отпразнува своето първо плаване на кораба Journey и да покаже значителното увеличение на капацитета на премиум балконите на борда, Celestyal удължава специалната си промоция за безплатен ъпгрейд с една категория на апартаментите за всички резервации за Journey*, направени до 31 октомври, за пътувания до края на годината. Това включва награждавания седемдневен маршрут „Три континента“, който стартира на новия кораб от 21-ви октомври, както и специалните коледни плавания с продължителност 11, 18 и 19 дни, които тръгват през декември (на 16-ти декември за плаванията с продължителност 11 и 19 дни и на 9-ти декември за 18 дневното плаване).

Подробна информация за маршрутите на Celestyal Journey можете да намерите на celestyal.com, a повече информация за текущите специални оферти може да бъде намерена тук , както и чрез доверените туристически партньори на Celestyal.

*Специалният ъпгрейд с една категория за апартамент ще се прилага за всички резервации за XD, SJA, SJB, направени през този период.

За Celestyal

Celestyal бързо си изгради репутацията и спечели признание като избор номер 1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда. Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер предоставя истинско и уединено преживяване за пътниците. Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемство с истинско потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Маршрути на Celestyal Journey

Най-новият кораб на Celestyal отплава на 2-ри септември 2023 г., поемайки програмата на Celestyal Crystal, първоначално по популярния седемдневен маршрут „Идилична Егея“ с посещение на Атина, Солун, Кушадасъ, Ираклион (Крит), Санторини, Миконос и Милос.

След встъпителното плаване по маршрута „Идиличнa Егея“ със старт на 2-ри септември, пътешествието на Celestyal Journey ще продължи през октомври с уникалния маршрут „По стъпките на св. Павел“, с посещение на Атина, Солун, Кавала, Истанбул, Дикили, Кушадасъ и Патмос, следван от награждавания седемдневен маршрут „Три континента“, който ще посети Гърция, Египет, Израел, Кипър и Турция.  Очакват ни и две ексклузивни празнични плавания –  специалното Коледно пътуване с продължителност 11 дни, по време на което ще бъдат посетени Солун, Измир, Крит, Анталия, Лимасол, с два дни в Александрия и нощувка в Хайфа (Израел), за да сте на Бъдни вечер и Коледа в Светите земи. Има възможност и за комбиниране с новогодишното 8-дневно плаване с посещение на Ираклион, Родос, Кушадасъ, с нощ в Истанбул преди да посетите Волос.

Награди

От 2014 г. Celestyal получава най-високите отличия в рамките на наградите за туризъм, които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия. Това включва 1 платинен, 15 златни, 10 сребърни и 9 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО”, “Принос към националната икономика”, „Опознавателни пътувания (FAM) и престрипове“, „Комуникационна кампания“ и „ Многоканална маркетингова кампания“.

През декември 2022 Celestyal спечели бронзово отличие на Британските награди за пътувания в категория „Най-добър оператор на мини круиз“. Celestyal получи и титлата за най-добра океанска круизна линия в категория „Най-добро обслужване“ на годишните награди на редакторите на британското издание Cruise Critic Editors’ Picks Awards за 2022-ра награда, получена също през 2018 г. и 2019 г. През 2019 и 2020 г. Celestyal беше отличена за цялостния си принос и ангажираност за развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share