Орлин Павлов е специален гост на „Пролетен приказен бал 2023“

„Пролетен приказен бал – златната ера на суинга“ ще се състои на 23 май Централния военен клуб, съобщават организаторите.

Тази година на сцената ще бъдат отново Михаил Йосифов с MY Band, заедно с Ангел Заберски, Борис Таслев и Атанас Попов. Специален звезден гост е Орлин Павлов, а приказният водещ на вечерта е  Даниел Цочев.

Сред специалните гости са и танцьорите от Lindy Hop Bulgaria.

„Приказните балове са едно истинско джаз преживяване със световно признатия тромпетист Михаил Йосифов и неговия бенд, съставен от едни от най-изявените български джаз музиканти, шармантната певица Джорджия Павлова, суинг звездата Велека Цанкова, зашеметяващите суинг танцьори от Lindy Hop Bulgaria, специалният ни гост Орлин Павлов, и не на последно място приказният водещ Даниел Цочев. Идеята за Приказните балове се появява вследствие на успешната ни поредица музикално-визуални шоута „Приказки за джаза”, с над 15 издания в София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевен. 
С интригуващата си развлекателно-образователна програма на български и английски език, „Приказки за джаза” не само успяват да привлекат нова публика към изкуството на джаза, но и възраждат традицията на танцувалните забави от 30 и 40-те години на миналия век. Неслучаен е и изборът на място – балната зала на Военния клуб в София, създадена именно с тази цел“, разказват организаторите.

БТА

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share