Теодор Бакалов от „Хелс Китчън“ отваря уникален ресторант в София

Един от успешните участници в последния сезон на „Хелс Китчън“, Теодор Бакалов, пренася духа на Restaurant and Rakia Bar „681“ от Лондон в столицата

Теодор Бакалов, младият бизнесмен, който живее и работи в Лондон, открива ресторант в София. Познатият от „Хелс Китчън“ кулинарен талант пренася духа на собственото си заведение Bulgarian Restaurant and Rakia Bar „681“ от британската столица в София.

Rakia Bar „681“ работи успешно цели 4 години в Лондон, а сега същата марка отваря врати и в българската  столица на ул. „Румен войвода“№21.

„Идеята е заведението да не е обикновен ресторант, а да съчетава кулинарията с изкуството“- споделя Бакалов.

Теодор Бакалов ще прилага опита си от лондонския ресторант, превърнал се, с тематичните си вечери, в средище на творци. Сред гостите в Лондон са били братя Аргирови, писателката Цветелина Цветкова, шефът на Съюза на артистите Христо Мутафчиев, Деси Добрева и още куп родни звезди. За октомври е планирано участие на актрисата Яна Маринова.

Показателна е вечерта в памет на Стефан Данаилов-“Колко е лесно да бъдеш обичан-25 истории от учениците на Стефан Данаилов“, разказани от студентите му Ива Папазова и Евелина  Костова.

По идея на Бакалов тематичните вечери сливат изкуството и културата с кулинарията. В новия софийски ресторант „ 681“ вече са окачени картините на художника Панчо Малезанов, които ще посрещнат първите гости на заведението.

Restaurant and Rakia Bar „681“ в София ще предлага българска и световна кухня, но набляга на родните вина и ракии. „Имаме над 60 вида български вина за гостите ни“- казва Бакалов и добавя, че  желае клиентите му не само да се хранят под звуците на музика, а да могат да поговорят с творците на чаша качествено българско вино. Новото заведение очаква и роял за творците, които да свирят на него.

Теодор Бакалов е на 37 години от София, живее и работи в Лондон. Сам се е учил да бъде готвач и определя това като своята голяма страст.  Освен успешният български ресторант в Лондон, Теодор успешно развива бизнес в сферата на строителството и търговията. Като най-силно свое качество посочва умението да управлява хора. Обожава футбола и в свободното си време е треньор на детски отбор. 

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share