SOLAR организира нощно парти на остров Света Анастасия с Hot Since 82 и Ben Sterling

SOLAR ISLAND се завръща за трета година на остров Света Анастасия, където ще даде възможност на публиката да се наслади на невероятно лятно преживяване в нощта на July Morning – 30 юни срещу 1 юли. Хедлайнер на острова ще бъде Hot Since 82 с удължен сет по време на морския изгрев, а през останалата част от партито хората ще бъдат в компанията на британеца Ben Sterling и Liubo Ursiny. YALTA CLUB обявиха партито на острова през уикенда, а билетите вече влязоха в продажба от вчера (14 февруари). С всеки закупен билет за събитието e включен и транспорт с кораб от пристанище Бургас и обратно.

Множеството приятни емоции, които донесоха миналите две издания на събитието на острова накараха феновете да очакват тазгодишното с огромно нетърпение. Основен диджей на партито, което ще продължи от 18:00 до 08:00, ще бъде Hot Since 82.

До момента главното лице, което ще стои зад пулта на SOLAR ISLAND, с истинско име Daley Padley  е постигнал това, за което всеки начинаещ артист мечтае. След множество разпродадени турнета на пет континента, Hot Since 82 е водещо име на международната клубна и фестивална сцена.  Четири „Essential New Tunes“ на BBC Radio One, два „Essential Mixes“, ремиксът му „Bigger Than Prince“ е в топ 10 на Beatport за всички времена, 7 сезона в Ибиса, включително 3 като резидент на Labyrinth в Pacha, обиколки по света с уникалното си клубно преживяване TAKEN – това са само част от акцентите на впечатляващата му кариера. На SOLAR ISLAND, както и на всяко негово участие, споделя, че мисията му е една:

„Музиката ми да отведе хората на далечно пътешествие. Надявам се да му се насладят и да се почувстват просветлени.“

На 30 юни на остров Света Анастасия пристига и диджеят и продуцент от Великобритания, Ben Sterling.  Покровителстван от Jamie Jones, Marco Carola и The Martinez Brothers и дори получил подкрепата на световната суперзвезда Calvin Harris, Sterling е работил с множество водещи лейбъли през своята впечатляваща кариера. Вече утвърдено име в хаус и техно музиката, Бен е свирил в редица емблематични клубове и фестивали по света, сред които Resistance, HYTE, elrow, Straf_Werk, The Warehouse Project, The BPM Festival, като е най-младият артист свирил на Paradise в DC-10, споделяйки сцената с Joseph Capriati, Nina Kraviz, Solomun и много други.

Повече информация за корабите, с които ще можете да стигнете до това невероятно преживяване, можете да очаквате на Facebook страницата на YALTA CLUB, както и на yaltaclub.com

Билети за SOLAR Island може да намерите в Eventim, OMV, YALTA CLUB.

Share