Тарантино си купи кино в Лос Анджелис

Режисьорът Куентин Тарантино е отявлен привърженик на кината и преживяването, което всеки зрител изпитва, когато седне в салона и изгледа филма на огромен екран.

Той може би не е толкова краен киноман, колкото е култовия режисьор Мартин Скорсезе, но пък това не му пречи да притежава цели киносалони. В подкаста на Дакс Шепърд – Armchair Expert, режисьорът разкрива, че е закупил кино „Виста”, пише сайтът The Wrap.

Киното е сред емблематичните в Лос Анджелис и е второто, притежавано от двукратния носител на Оскар. Параметри по сделката не са ясни, но Куентин Тарантино споделя плановете си киното да отвори врати тази Коледа.

Тарантино допълва още, че освен новите филми, които излизат, в киното му ще се прожектират и по-стари. И като цяло „Виста” ще бъде с по-нестандартна концепция и ще носи по-различно настроение у посетителите си.

Интересно ни е дали всички режисирани от Куентин Тарантино филми ще могат да бъдат гледани в новото му кино, но предполагаме, че това ще стане ясно, когато то заработи.

източник: dnews.bg

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share