Мейзи Уилямс ни заведе зад кулисите на Givenchy

Мейзи Уилямс е добър познайник на модните ревюта. Селфитата й от предните места, на които често се появява с приятеля си Рубен Селби, са достатъчно доказателство за нейния уникален моден усет.

През този сезон Уилямс пристигна в Париж за вълнуващ ден на модни ревюта, последното от които беше шоуто на Givenchy 2020 с британската модна дизайнерка Клеър Уейт Келър. Актрисата беше взела участие в последното ревю на Уейт Келър, така че вече имаше известна представа какво ще види, макар че едва ли беше очаквала последващите сигналночервени сандали на платформа, които бяха включени в шоуто.

Това, което Уилямс знаеше със сигурност, е, че иска зрял и жизнен външен вид за шоуто на най-новата колекция на Givenchy. След като изпробва няколко варианта в ателието на марката, актрисата се спря на дрехите си за вечерта: Брокатен костюм в коралов цвят с изчистени  акценти и чифт сандали с каишки на Givenchy. (Без значение, че времето беше малко студено).

В деня на шоуто Уилямс и Селби се приготвиха в хотел The Bristol, променяйки стилните си прически и гримове от предишното шоу с нещо лъскаво и почти вампирско.



Биография: Биография: Мейзи Уилямс е родена на 15 април 1997 г. в Бристъл, Великобритания. Тя израства в Съмърсет. Уилямс учи първо в училище „Нортън Хил“ в Мидсоумър Нортън, а по-късно се премества да учи сценични изкуства в „Бат Данс Колидж“. Дебютът ѝ е през 2011 г. в радващия се на световна известност сериал на HBO – „Игра на тронове“, в който играе ролята на Аря Старк. (Уикипедия)

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share