Free Porn
xbporn
Free Porn





manotobet

takbet
betcart




betboro

megapari
mahbet
betforward


1xbet
teen sex
porn
djav
best porn 2025
porn 2026
brunette banged
Ankara Escort
1xbet
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com

1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com

1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
betforward
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co

betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co

betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
deneme bonusu veren bahis siteleri
deneme bonusu
casino slot siteleri/a>
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Cialis
Cialis Fiyat
deneme bonusu
padişahbet
padişahbet
padişahbet
deneme bonusu 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet untertitelporno porno 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت pov leccata di figa
best porn 2025
homemade porn 2026
mi masturbo guardando una ragazza
estimare cost apartament precisă online
blonde babe fucked - bigassmonster

Убийствената паста от Бари

Известно е колко са чувствителни италианците към приготвянето на храна и колко държат  на качествените продукти и спазването на простите, но фундаментални правила при нейното приготвяне.

Ястието, за което ще стане дума по-долу е нещо като прецедент (даже абсолютен прецедент), защото е против всички правила, които знаем за приготвянето на паста. То е пиканто, хрупкаво и определено вълнуващо!

На него са посветени дори цели две школи, където ентусиасти се събират и обменят опит и деи. Ако посетите Бари е гарантирано, че може да го опитате в най-автентичния му вид.

Версиите за произхода на името са няколко, но основната е, че е станало популярно в края на шейсетте години на миналия век след като собсвениците на местен ресторант са решили да популяризират рецептата.

Отново повтарям, че като изпълнение тя не изглежда никак сложна, но на нея са посветени цели две школи (в едната членуват само дами!). Идеята е, че трябва бавно и методично да се изчака, за да бъде “убита“ пастата.

Кое е това, което е против правилата? Не е нужно да се използва качествена паста (всъщност използват се единствено спагети!), те не се варят, а буквално трябва да се запекат леко в тиган, за да се получи характерната хрупкавост.

Тук е и ролята на “убиеца“ – търпеливото чакане при обръщането на спагетите, за да се получи нужния загар. Ако има две школи за приготвянето на спагети няма как да няма и няколко вариации в рецептата, аз лично стигнах до моята истина след няколко опита, но основното е да се въздържате от прекалени импровизации.

Рецептата:

  • скилидка чесън (не прекалявайте, защото превзема вкуса)
  •  една сурова чили чушка (в момента ги има в магазините за плодове и зеленчуци)
  • зехтин
  • спагети
  • концентрирана доматена паста
  • доматено пюре (колкото по-хубави пастата и пюрето, толкова по-добре)

Основното оръжие на “престъплението“ е масивен железен тиган с диаметър поне трийсет сантиметра, за да може “жертвата“ да лежи спокойно. Без тефлон и незалепващи покрития, тук се търси друг ефект, желязото задържа много по-добре топлината и то равномерно.

В масивния железен тиган се загряват наситнените чушка и чесън в добро количество зехтин, за да дадат своето. Спагетите (половин пакет) се разпределят в тигана като е хубаво да поемат от зехтина и ароматите. Температурата е висока! В две чаши гореща вода се разтварят доматената паста и пюрето като се добавя сол. Подобно на приготвянето на ризото започвате да добавяте по-малко от тази доматена смес, като с дървена лъжица спагетите се обръщат внимателно подобно на завиването на омлет. Търси се постепенното образуване на коричка.

Добавя се течност до готовност на спагетите и търсената хрупкавост.

За украса се приема листенце босилек или няколко парченца чили, всичко друго измества акцента.

Подобно престъпление наистина си заслужава!

Алек Стоименов
Алек Стоименов е виден столичен бохем и хедонист. Ценител на вкусната храна, изисканите напитки и Великата красота във всичките ѝ достъпни измерения. Възпитаник на Класическата гимназия. Дългогодишен водещ в радио „Z-rock”. Често може да бъде забелязан и в амплоато на музикален селектор в по-добрите барове и клубове. Все още се намира в челната десетка на списъка на най-желаните софийски ергени.

Share