Free Porn
xbporn
Free Porn





manotobet

takbet
betcart




betboro

megapari
mahbet
betforward


1xbet
teen sex
porn
djav
best porn 2025
porn 2026
brunette banged
Ankara Escort
1xbet
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com

1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com

1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
betforward
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co

betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co

betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
deneme bonusu veren bahis siteleri
deneme bonusu
casino slot siteleri/a>
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Cialis
Cialis Fiyat
deneme bonusu
padişahbet
padişahbet
padişahbet
deneme bonusu 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet untertitelporno porno 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت pov leccata di figa
best porn 2025
homemade porn 2026
mi masturbo guardando una ragazza
estimare cost apartament precisă online
blonde babe fucked - bigassmonster

Ути Бъчваров приготви 100 кг боб в Добрич

Боб по добруджански приготви Ути Бъчваров в центъра на Добрич. Според него това е една от най-вкусните гозби. За направата на 2500 порции той и екипът му използваха 100 кг добруджански боб, както и продукти и подправки от този край. В подготовката на продуктите и раздаването на ястието се включиха и ученици от Професионалната гимназия по туризъм „Пейо Яворов“ (ПГТ) от Добрич. 

За БТА Ути Бъчваров каза, че за щастие все още се отглежда български фасул и това е точно в Добруджа. „Неповторимият вкус на фасула се получава от лука, морковите, целината, пиперките, с които ври, а след като бобът е почти готов, му се добавят солта и доматите“. 

Той направи и уточнението, че в Добруджа размерът има значение. „Когато се чувстваш част от тази шир и ти трябва да се разгърнеш, да готвиш с размах.“ Той сподели, че през ноември месец е поканен в Генерал Тошево на празника на Добруджанската сарма и кюфтето. „Навсякъде му казваме сарми, сармички, само в Добруджа е сарма, защото е голяма и се сервира по една“, каза с усмивка Бъчваров. 

Той разкри и тайната на вкусното ястие и тя е споделянето с другите хора. 

Гостуването на известния готвач е по повод Деня на Добрич – 25 септември и е съчетано с Фестивал на хляба и Изложение на занаятите. 

Във Фестивала на хляба участват пенсионерските клубове от Добрич, както и ПГТ „Пейо Яворов“ с направата на различни по вкус и вид тестени изделия. 

Над 20 занаятчии са подредили щандове на площад „Демокрация“. Те представят художествени и традиционни занаяти, характерни за региона.

Празничната програма продължава с хоротеки с участието на Детски танцов състав „Българилци“, Танцов състав „Българилци“ и Певческа група „Българилци“ при Народно читалище „Пробуда – 1939 г.“ с ръководители Снежана Илиева и Камелия Стойкова, както и Представителна фолклорна танцова студия „Добруджа“ с главен художествен ръководител Стоян Господинов.

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share