Парти сезонът на родното Черноморие стартира без колебания

Парти сезонът на родното Черноморие стартира без колебания. Cacao Beach Club ще открие в две вечери с общо 9 артисти на 25 и 26 юни. Традиционно ще „загрее“ феновете и на двата жанра – хаус и техно, като зад пулта ще застанат едни от най-добрите изявени български имена в стиловете през последните години. Още в неделя всички те изразиха радостта си, че Cacao Beach ще бъде техен домакин и споделиха откриващото събитие в социалните мрежи. В петък клубът ще посрещне PACHO & PEPO, ALESSIO BIANCHI, PETER PETKOV и VICTOR VALORA, а в събота TIMMO, BORYANA, BAGERZIEV и NIKOLAY KIROV.

„Няма да пропуснем и чуждестранното участие тази година. Програмата ще обявим съвсем скоро“, споделиха организаторите от Cacao Beach Club.

Вълнението е по-голямо от всякога не само за публиката, но и за артистите, които се завръщат с нови сили и вдъхновение. Едни от тях са именно хедлайнерите на първата вечер в CACAO BEACH CLUB, PACHO & PEPO.

С над двадесет годишен опит, пионерите на електронната музика в България са предпочитани гости и в клубовете в Европа и САЩ, а поредицата им от събития Cloning Sound Showcase е с резиденция в култовия лондонски Club EGG. след тях предстои да чуем трима от резидентите на MusicRow. Първият от тях е ALESSIO BIANCHI, чийто последни релийзи за лейбъли като La Pera, Deeperfect, Lost Audio и Libero попадат често в класациите Топ 100 на Beatport. Вечерта продължава с PETER PETKOV, който стартира годината ударно с два мащабни релийза за Pure Enjoyment, които бързо се издигнаха до върха на тек-хаус класацията на Beatport. По-късно през същата година получава покана от Klangwerk Records за запис на подкаст, който чухме по радиа като Radio Ibiza, Liberation и много други. С по-дълбоко тек-хаус звучене и мистериозни вокали е познат последният артист за вечерта, VICTOR VALORA. Последните му продукции, излезли от началото на годината, получиха широко признание, но най-отличително беше парчето „What you want”, което се превърна в най-продавания трак на лейбъла Cloning Sound и отличено като най-доброто в тек-хаус музиката за месец януари. Скоро му предстоят редица релийзи и участия, включително това на 25 юни в CACAO BEACH CLUB.

В събота ще танцуваме с един от представителите на вероятно най-уважавания техно лейбъл Drumcode, TIMMO. Именно за компилацията на лейбъла A-Sides излиза парчето му “Reflections” в края на 2020 година, достигайки до трето място в Beatport Techno класацията дни след издаването му. Съвсем скоро, в началото на юни му предстои и издаването на “Resonance”, който ще постави началото на новия лейбъл на артиста „Hypnostate” и ще включва три парчета, показващи хипнотичния техно подпис на предстоящия проект. Друга вълнуваща част от програмата е BORYANA – артист очакван с нетърпение от публиката през всеки сезон. Тя е една от малкото български таланти с редица участия по време на пандемията, включително запомнящото й се присъствие на The Garden of Secrets Festival в Мавриций. През останалото време BORYANA предлага непрекъснат поток от музика, независимо дали става въпрос за колаборации, оригинални парчета или ремикси. Старт на събитието ще даде резидентът на CACAO BEACH CLUB, BAGERZIEV с подбрани актуални продукции. На 26 юни ще чуем и NIKOLAY KIROV – най-бързо развиващия се български артист в техно жанра, чиито парчета сме чували от самия Adam Beyer и други топ имена от световната сцена.

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share