Едно от най-впечатляващите Airbnb-та в Италия

Флоренция- най-населеният град в Тоскана, привлича милиони туристи всяка година и не без причина. Градът е един от най-красивите в света. Известен е със своята култура, ренесансово изкуство, архитектура, множество паметници, музеи и художествени галерии. Всъщност ЮНЕСКО обяви историческия център на Флоренция за обект на световното наследство през 1982 г. Всяка улица и точка на града може да ви вдъхнови да направите някоя прекрасна снимка.

Пиаца дел Дуомо, разположен в сърцето на историческия център на Флоренция, е едно от най-посещаваните места във Флоренция, с Флорентинската катедрала с Купола на Брунелески, Камбанарията на Джото, Баптистерията, Лоджия дел Бигало и музея дел’Опера дел Дуомо. Значи сте на това красиво място и искате да заснемете страхотна снимка на фона на легендарния площад и неговите атракции?

Можете да имате тази възможност, като наемете прекрасно уютно студио, разположено на идеално място с прекрасна гледка към Пиаца дел Дуомо в сграда от 1600 г. Това е прочутият прозорец към Дуомо в Ardium Studio. Креативно място за уединение с високи тавани и огромни прозорци с невероятна гледка, вдъхновяващ декор, уникално изкуство и ръчно изработени мебели. И не се притеснявайте, не е нужно да наемате това студио за цял ден и да харчите много пари извън бюджета си. Студиото е на разположение за фотосесии и предстоящи събития. Ще имате цялото студио за себе си, включително гигантски прозорец с височина 3,5 метра със спираща дъха гледка към Пиаца дел Дуомо!

Източник: Traveller365

Share