Текила на корем в мексикански влак

Хосе Куерво Експрес е влак, в който имате възможността да пиете текила на корем. Той отново приема резервации след период на почивка през последните няколко години поради ограниченията, свързани с пътуванията. Можете да направите една страхотна обиколка с този влак в малко градче в Халиско, наречено – да, познахте – Текила.

Текила е столицата на известната напитка и мястото, където тя се е родила. В този сух район в западно Мексико расте най-много растението агаве- основна съставка при направата на текилата.

Влакът предлага 11-часово пътуване през Халиско между Гуадалахара и Текила. Пътуването включва красива природа, коктейли и други преживявания по пътя.

Пътниците имат избор между 4 различни вагона. Билетите варират от $116 до $166, като билетите „първа класа“ имат допълнителни предимства като например отворен бар с коктейли. Независимо от вагона, всички пътници могат да участват в дегустацията на текила.

Невероятната обиколка започва с посещение на дестилерията La Rojena, считана за най-старата дестилерия в Латинска Америка. След това ви очакват забавни игри, обиколка на полетата с агаве и разбира се – музика на живо и представления, на които да се насладите.

Източник: The Travel Bible

Share