Най-големият ретро музикален фестивал в София връща заряда на 90-те със C-Blocк, Technotronic и C-block

Фестивалът Retrovesre ще се състои на Стадион Юнак на 6-ти и 7-ми oктомври. За купона ще се погрижат девет емблематични групи от 90-те като C-Blocк, NANA, SNAP!, Technotronics,  Hot Chocolate, Papa Bear, The Real Milli Vanilli,  Ex Laouche,  Down Low. Те ще се допълнят от автентичния заряд на български артисти, като Deep Zone Project, Дует EXPOSE, Румънеца и Енчев и Гумени глави.

Музикалното събитие на есента ще се разгърне на най-голямата декорирана сцена в България от 18 декара, която ще бъде напълно преобразена в духа на едо от най-атрактивните десетилетия в историята на музиката. Това е времето на неоновите цветове, дъвките, ролерите, ледените близалки и касетките.

Атмосферата ще се допълва от визуални ефекти, релакс зона с хамаци и барбарони 600 кв.м., 40 метрови винени барове, 150 вида бира от цял свят, вкусна храна, ВИП, атракционни и детски зони. 

Веднага след концертите, от 22:30 ще има афтър парти в заладекорирана в духа на деветдесетте, с три DJ-ски пулта и в присъствието на всички артисти, където ще има възможност за автографи и снимки, а купонът няма да спира до сутринта.

 Първите 500 билета са с 25% намаление! Цените започват от 50 лева.

 Купете билети тук

 Линк към събитието във фесйбук:

https://www.facebook.com/events/284159837291476

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share