Kitch Party с Йордан Петков и Yacht Party с Папи Ханс: Mare di Sofia готви подобаващ завършек на лятото в столицата

Италианският плаж в столицата –  Mare di Sofia готви вълнуващи две седмици за жадуващите да разнообразят лятното си ежедневие в града. Стадион “Юнак” ще бъде домакин на звездна програма от събития –  специално розово KITCH парти с Йордан Петков на 19-ти август (DJ Coztof & Milla EXE), а съботата след това затягаме платната за цветно Yacht парти с Папи Ханс на 26-ти август.

Уикендите в столицата не са това, което бяха, защото през август месец София се сдоби… с италиански плаж! Създаден, за да предложи “морско бягство” в градския пейзаж, Marе di Sofia се настани удобно в сърцето на столичния живот тъкмо навреме, за да забърка коктейл от нови преживявания, с които да разнообрази Софийското летуване. Посрещайки с два басейна, зона за плажуване, морски пясък и авторски коктейли, италианският плаж ни обещава незабравими емоции в оставащите седмици до закриването си на 2-ри септември. Тази седмица (18-20.08) Mare di Sofia ще бъде домакин на розова Kitch фиеста по италиански, наситена със специална музикална програма, много танци, розово джелато и специалното участие на Йордан Петков и DJ Coztof & Milla (EXE Winamp).

Розовият уикенд стартира още този петък (18-ти), под звуците на разпознаваемия вокал на Preyah. В събота, 19-ти, стадион “Юнак” ще е домакин на специално италианско издание на популярното KITCH парти с Йордан Петков, което обещава да развихри гостите под ритмите на най-големите хитове от 00s Бритни до “Baila Morena” на Zucchero, със съдействието на любимите DJ-и на черноморието – DJ Coztof & Milla (EXE). Очакват ни много специални изненади, розово джелато за разхлаждане на страстите, авторски Kitch коктейл и Kitch кътове за перфектното селфи! Партито ще се вихри от 16:00ч до 23:00ч  на 19-ти август, а дрескодът е розов италиански кич.

След розовия уикенд, затягаме платната за цветно Yacht Party на 26.08 със специалното участие на Папи Ханс. Феновете на изпълнителя на “Моряк”, ще могат да се насладят на цветно жълто парти и вълнуваща селекция от хитове, сред които любимите на всички  “117”, “Твой” и новата му песен “Ненаситна”.

Наситената с емоции програма на Софийското крайбрежие завършва на 2-ри септември с Closing Color парти с DJ Marten, което обещава истински екстаз от емоции и цветове. За да целунем лятото за довиждане, както подобава.

С какво още ще те вдъхнови Mare di Sofia в остатъка на лятото – ето и пълната програма за оставащите специални събития:

  • Дневно плажно KITCH парти с yordan_ptkv  | 19.08 от 16:00ч.

Йордан Петков е културен феномен в града. Специалното Italian twist издание на неговото розово KITCH парти, със сигурност ще вдигне настроението и ще привлече повече пищност и посетители към програмата на събитията в Mare di Sofia.

  • Яхтено парти с Papi Hans | 26.08, за да затегнем платната и да отплаваме към крайбрежието на Амалфи, Италия. Cin, cin!
  • Цветни партита всеки петък, вдъхновени от цветовете на Malfy Gin и с участието на Preyah, Elena Sirakova & Band и още.
  • Диджейски вечери
  • Антипасти уикенди (всеки уикенд до края на август) –  за да е пълна насладата, уикендите в Mare di Sofia обещават да се погрижат за любителите на средиземноморска храна с вкусни антипасти деликатеси.

Всички събития, част от програмата, могат да бъдат проследени на www.maredisofia.com. Работното време на плажа е от 10:00 до 22:30. На Mare di Sofia се допускат лица, навършили 18 години.

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share