Градовете с най-добър нощен живот в света

Почти всички големи градове по света имат барове, клубове и места за музика на живо. Въпреки това, не всички са създадени еднакво и някои градове са много по-добри от други за купони. Но какво прави един страхотен парти град? Е, забавната и приятелска атмосфера е на първо място в нашия списък, следвана от голямо разнообразие от нощни възможности, които отговарят на различни стилове партита. В списъка ни влизат и градове, които предлагат нещо уникално – нощен живот, който се отличава от останалите. От скандалните клубове в Берлин до руините на Будапеща, ето списъка на градовете с най-добър нощен живот в света.

1. Берлин, Германия

Берлин е един от най-добрите градове за нощен живот в цяла Европа и един от най-добрите в света. Нощният живот тук е разнообразен, вълнуващ и изненадващ. Той предлага всичко – от прогресивни, бунтарски заведения до традиционни баварски барове и пулсиращи нощни клубове. Когато купонясвате в Берлин, свободата на изразяване е изключително важна. В този град ще откриете приличен нощен живот във всеки квартал. Въпреки това, някои от по-популярните райони са The Mitte District, Prenzlauer Berg и Kreuzberg. Едно от най-популярните места за парти е Wrangelstrasse, точно до река Spree. Има много барове, клубове и кръчми, разположени край брега.

2. Будапеща, Унгария

Будапеща в Унгария предлага някои уникални предложения за нощен живот. На първо място са неговите известни, забавни и фънки барове сред руини. Тези барове се намират в стари, разрушени сгради, някога на ръба на разрушението. С еклектичен декор, клиентела и музика, както и евтини напитки, това са едни от най-уникалните места за нощен живот в света. Друго уникално нощно изживяване в Будапеща са нейните легендарни спа партита. Както подсказва името, това са партита, които се провеждат в известните термални бани на града. Обикновено се провеждат през лятото. Тези партита са диви и шумни.

3. Голуей, Ирландия

Голуей има по-добро парти настроение от Дъблин! Ето, казахме го! Така че, ако се отправяте към Ирландия за парти, тръгнете на запад към оживения град Голуей. Въплъщавайки ирландското гостоприемство, ще бъдете посрещнати с топло посрещане, където и да отидете в Голуей. Традиционната ирландска музика е голяма работа в този град, а An Púcán е страхотен пъб за посещение, тъй като има фолклорна музика, която можете да чуете всеки ден. Традиционните музикални барове включват Crane Bar, Taaffes Bar и Tiġ Chóilí. Освен традиционни пъбове и музика, ще откриете поредица от по-модерни заведения в центъра на града близо до площад Eyre, включително Halo, DNA и Electric Garden.

4. Лондон, Великобритания

Лондон разполага с широка гама от места за вечерно излизане. Изборът е невероятен, поради което е един от най-добрите градове в света за нощен живот. Ако харесвате клубове от висок клас, легендарни места за музика на живо и пъбове с атмосфера, Лондон е мястото, където трябва да бъдете. SoHo е едно от най-добрите места в Лондон за нощен живот, особено абсурдно забавните кабаретни клубове. Camden е друг страхотен район за купони, дом на рок и инди барове и емблематични места за музика. Мейфеър е пълен с луксозни коктейлни салони и хотелски барове. Някои от най-добрите нощни клубове в света са в Лондон, включително Fabric, Heaven и Ministery of Sound.

5. Банкок, Тайланд

Хаотичен и претъпкан, Банкок е сензорно претоварен. Това е и едно от най-добрите места в света за дива, развратна и незабравима нощ. Khao San Road е туптящото сърце на нощния живот в Банкок. Тук ще намерите легендарните нощни пазари и бирени барове. В кварталите на червените фенери на този град Soi Cowboy, Nana Plaza и Patpong има забавни go-go барове и кабаретни представления.

6. Ню Йорк, САЩ

Нощният живот в Ню Йорк е разнообразен, забавен и оживен с над 600 клуба и бара във всичките пет квартала. С такъв невероятен избор не е учудващо, че купонджиите се стичат тук от цял ​​свят. Има за всеки по нещо. Някои от най-любимите райони на хората включват Сохо за вечер на обикаляне по барове и Бруклин за брилянтни пивоварни и крафт бира. В West Village ще намерите отлични драг представления, а East Village е мястото, където ще намерите някои от най-модерните нощни клубове. Що се отнася до градовете за нощен живот, Ню Йорк е огромен, динамичен, уникален и вълнуващ.

7. Сидни, Австралия

Сидни е страхотен град за целонощни купони, със своите бляскави клубове. Също така е страхотно за купони на открито поради страхотното време. Страхотен начин за купонясване в Сидни е да пиете коктейли и да танцувате в баровете на пристанището, които обещават забавление от залез слънце до късна нощ. За по-непринудени и спокойни дейности след свечеряване се насочете към Bondi за приятна атмосфера на плажния бар.

Източник: Big 7 Travel

Share