Робърт де Ниро откри хотел на остров Санторини

Първият хотел от веригата Nobu отвори врати в Имеровигли (Санторини) през юли. Хотелът разполага с 25 стаи, пет вили и пет апартамента, както и първия ресторант Nobu в Гърция, гледащ към известния залез.

Ресторантът ще се ръководи от сертифицирания шеф на Cordon Bleu Madrid– Рикардо Марин, който ще предлага класически гурме ястия с елементи от традиционната гръцка кухня.

Гостите могат да се поглезят със спа процедури в стаята в пълно уединение (жизненоважно за известните личности), както и да използват фитнес залата на хотела. Пътеката Oia Fira, известна с гледката си към брега на Санторини и вулкана, е на 10 километра.

Ако искате да посетите хотела, можете да получите Nobu Daycation Pass, който дава достъп до водните съоръжения, развлекателните услуги, както и до ресторанта на курорта.

Nobu планира да се разшири с нови хотели в Сан Себастиан, Мадрид, Орландо и Пунта Кана на Карибите. Цените на стаите в Nobu Santorini започват от 1000 евро на вечер.

Лайфстайл хотелската марка Nobu Hospitality е основана от Нобу Мацухиса с участието на известния холивудски актьор Робърт де Ниро и филмовия продуцент Мирим Тепър.

Източник: Greek City Times

Share