По-добър ли е сексът на наркотици?

Има два избора, които можете да направите, в отговор на осъзнаването, че остарявате. Можете да започнете или да засилвате размишленията върху собствената си тленност; или можете да се позовете на единствения цитат* на Дилън Томас, който си спомняте и да започнете да правите неща, които да ви карат да се чувствате по-живи и по-млади. За добро или лошо, докато наближавам заветните 40, се озовавам в тази втора категория. Това е и причината „химическият секс**“ да привлече вниманието ми.

В анемичната среда на 2016-та – белязана от възкръсналите дънки с висока талия и минали през инстаграм филтри снимки, т.нар. chemsex стърчи като пенис и абсолютно по-добър за мен сценарий. Wikipedia го определя като: „субкултура на потребители на развлекателни наркотици, които извършват сексуални дейности с висок риск“. Статията продължава да ни информира, че chemsex: обикновено, но не винаги се свързва с гей мъже; обикновено се захранва от метамфетамин, но също и от мефедрон, GHB или GBL; обикновено се провежда в продължение на много часове или дори няколко дни; вероятно води до използването на лекарства за еректилна дисфункция и дори до появата на нова, по-вирулентна форма на ХИВ; Известно е, че  това прави ентусиастите по-уязвими на по-непосредствените заплахи като грабеж, изнасилване или нападение. Докато „вия среща смъртта на светлината“, всичко това изглежда започва да ми изглежда като налудничава идея. Но след това откривам, че има още едно определение за chemsex – определение, което застава между описания по-горе апокалиптичен сценарии и идеята за „Netflix and chill“. В него става дума за двама души, които по свои избор се събират да правят секс, водени от любовта си към субстанциите. В сравнение с горното, това звучи направи примамливо.

Разбира се, комбинирането на секс и наркотици е толкова старо, колкото сексът и самите наркотици, много преди някой да измисли хаштага #chemsex. И за това си има  основателни причини. Някои хора съчетават наркотиците със секса, просто защото това позволява на умовете им да се свързват по-добре с телата, което им позволява да усещат секса по-хубаво и да получават по-силни, по-интензивни, а и повече оргазми. Други използват наркотици, за да  правят секса, от който биха се срамували твърде много, ако се опитват да му се насладят трезви. (Не трябва да е изненада, че и двете дефиниции произлизат и се използват по-често във Великобритания: място, в което сексът без употребата на алкохол и / или наркотици е практически нечуван. Повярвайте ми, аз съм оттам.)

Изпратих съобщения на приятелката си Алекс, за да попитам дали тя ще ми помогне с тази нова задача. Тя ми отговори с категоричното „да го направим“. Взех малко трева и кокаин от приятели, после изрових и няколкото капсули MDMA, с които се бях сдобил преди, но така и не бях имал повод да използвам.

Малко история: Обожавам MDMA. Едни от най-хубавите си нощи в живота прекарах, забавлявайки се с помощта на MDMA и на предшественика му  екстази. Именно на микс от тези наркотици се влюбих в бившата си съпруга по време на 10-дневен купон на Ибиса. По-късно една приятелка ме запозна с концепцията за домашна консумация на MDMA. Сексът, който правих през тези вечери, се беше случил час-два, след като еуфоричните ефекти на наркотика бяха започнали да се проявяват. На върха сексът не ме интересуваше толкова, колкото това да се търкаляме по килима, да си играем с ледчета, да синхронизираме дишането си и да усещам с цялото си тяло дълбоката атмосфера на хаус музиката.

Двамата с Алекс се въргаляхме вкъщи, но не правехме секс, докато неврохимичните вещества от наркотиците, не започнаха да ни връщат контрола. Сега вземам една виагра и планирам нейният ефект да е в пълен синхрон в момента, когато MDMA започне да върши своето.

Време е за екшън: Взехме наркотиците около 1 сутринта. Мен ме хваща първи и се движа бързо, за да натрупаме инерция. За първи път в живота си изпитвам двоен пик – и от възбуда, и от еуфория. Чувствам се невероятно, въпреки че похотта, която обикновено е свързана със силната ерекция, определено ми е по-трудна за осъзнаване. Алекс ме догонва сетивно след пет или шест минути, но след малко иска кратка почивка, само за да се прегръщаме и да си шепнем любовни приказки,  което ми се удава много лесно в момента. Проклятие! В един момент вятърът напуска сексуалните ми платна и минават цели два часа, преди да се поискам отново да докосвам Алекс.
Тогава, вече е призори се отдаваме на конилингус, докато тя не получава оргазъм, който описва като масивен. След това, по нейно искане, правим секс елинистично – с много малко суетене и скоро ме разтърсва гаргантюански оргазъм, който кара гръбнака ми да се изтръпне и приятно усещане остава известно време след това. Докато разговаряме и лежим след това, Алекс ми казва, че преживяването  й е доста подобно на моето.

Заключение: Сексът на наркотици е нещо страхотно! Всичко беше невероятно: прегръщането, актът, разговорите. По дяволите, дори да пренареждам кухненските си шкафове или да да си мия зъбите би било възвишено сензорно приключение в това състояние.

*  Не си отивай кротко в тъмнината!
Пред здрача да беснее старостта!
Вий, вий срещу смъртта на светлината!

** секс на наркотици

Photo by Renee Fisher on Unsplash

Photo by Taras Chernus on Unsplash

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share