„And just like that” – “Сексът и градът“ сe завръща с нов сезон

Variety съобщи, че хитовият сериал „Сексът и градът“ ще има нов сезон по HBO max.

Проектът се казва „And lust like that” и в него ще участват Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън  и Кристин Дейвис. Ким Катрал, която се въплъти в образа на Саманта, явно няма да се включи.  Паркър, Никсън и Дейвис ще са и изпълнителни продуценти заедно с Майкъл Патрик Кинг.

Шоуто ще проследи как Кари Брадшоу (Паркър), Шарлот Йорк (Дейвис) и Миранда Хобс (Никсън) се справят с любовта и как се развива приятелството им след като са минали петдесетте. Сериалът ще се състои от десет половинчасови епизода. Снимките са планирани да започнат през късната пролет в Ню Йорк.

Паркър, Дейвис и Никсън преди няколко часа едновременно споделиха в профилите си в Инстаграм кратък тийзър относно новия сезон, за който досега само се чуваха слухове. Във видеото виждаме кадри от Ню Йорк, които се редуват с компютърен екран, на който се изписва: „And just like that…” и „The story continues…” (Историята продължава). Чуваме и гласът на Кари. Към постът на Брадшоу в Инстаграм има и няколко думи: „Не можах да сдържа да не се замисля…къде са те сега?“

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share