Какво прави Lover’s Deep най-скъпият хотел в света

Някои от най-скъпите хотели в света са известни с това, че предлагат незабравими изживявания за своите клиенти, от предлагане на гурме кухня до спиращи дъха гледки. Всяка персонализирана услуга добавя към приключението, в което хората се впускат, когато отсядат в луксозен хотел. Докато космическият хотел все още е в процес на изграждане, вече има подводен хотел, който гостите могат да изпитат в Карибско море край Сейнт Лусия. По протежение на границата на Атлантическия океан подводният хотел има много удобства, благодарение на които да предложи най-доброто изживяване дълбоко във водата.

За най-малко 292 000 долара (258 000 евро) на вечер влюбените могат да прекарат една вечер, потопени сред красивия морски живот, спокойните сини нюанси на океана и шикозния интериор на собствения си частен подводен рай.

Всяко пространство в отворения интериор на плавателния съд – включително минибар, баня за двама души и привлекателно двойно легло – се радва на гледка към океана и поради факта, че сте в движение, тази гледка може да обхване всичко – от корабокрушения и корали към неопетнени сини простори. Въпреки че технически можете да бъдете взети от където пожелаете, препоръчителното място за качване е тропическата Сейнт Лусия на Карибите.

Lover’s Deep се обслужва от екипаж от трима на борда, състоящ се от капитан, готвач и личен иконом, които споделят отделно, звукоизолирано жилище в другия край на плавателния съд, за да осигурят уединение на гостите на хотела.

Хотелският пакет включва частни предвижване с моторна лодка до хотела като стандарт, услугата може да бъде персонализирана с допълнителни екстри, включително превозване с хеликоптер, безплатно разпръскване на розови листенца или закуска с шампанско в леглото.

Младоженците, които изберат да се отправят към дълбините, ще се насладят и на безплатно меню с дегустация на гурме афродизиак ястия от стриди, хайвер и шоколадов фондан, с лек привкус на нар.

На борда на Lover’s Deep гостът е крал, тъй като можете да насочите капитана да акостира подводницата на място по ваш избор, като например някой от зашеметяващите коралови рифове край бреговете на Сейнт Лусия, който е популярна туристическа дестинация поради тропическо време и природа и неговите плажове и курорти.

Източник: Guardian

Share