Ким Катрал: Всичко трябва да се развива, иначе умира

Актрисата Ким Картал, която стана известна с ролята си на Саманта в хитовия сериал „Сексът и градът“, потвърди предишни твърдения, че не ѝ е харесвал сюжетът на планирания трети филм за четирите дами от Ню Йорк.

Дълго време Ким отказваше да говори за причините, поради които вече не е част от продължението на хитовия сериал. Въпреки че често се спекулираше за връзката ѝ със Сара Джесика Паркър, изиграна от Кери в сериала, Катрал винаги се е въздържала от отговори на подобни въпроси.

Сексът и градът

Една от историите в продължението е за справяне с неловка ситуация, когато 14-годишният син на Миранда трябва да изпрати на Саманта пикантни на цялото й тяло.

Ким Катрал сега коментира обвиненията за първи път. Катръл е измислила алтернативна версия на сценария за по-добър сюжет, но в крайна сметка е отхвърлила ролята.

„Всичко трябва да се развива, иначе умира. Така се почувствах, когато оригиналният сериал приключи. Тогава смятах, че решението е правилно. Не се повтаряме. След това дойде филмът, който уж трябваше да завърши всички недовършени истории. Но след това се появи и още един филм. А след това и трети?“

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share