Белослава ще ни накара на високо да летим

С чудни думи ще дарява от сцената на музикалната зала Пиротска 5 в София. Концерта на 15 Април ще се състои в реконструирано бивше кино, залата на клуба има височина и акустика, които позволяват качество на звука да бъде на високо ниво. На страхотна аудио система в изумителни аранжименти ще звучат добре познати песни и парчета от новия албум на певицата.  

На сцената до Белослава ще се качат и страхотните музиканти Живко Петров, Антони Рикев, Росен Захариев – Роко и Димитър Семов. DJ Marten Roberto ще бъде зад пулта за да подгрее и закрие концерта. Всичко става още по-специално, когато се добави една нестандартна банда, в чиято основа седи страхотният глас на Деси Андонова във формата Desy&The Visual Madmеn – проект на Деси, Божидар Василев – Trombobby, Васил Вутев – Soulization, Димитър Горчаков и Георги Дончев. Очаква ви доза музикално вдъхновение.

Петъчната вечер на 15 април е предвидена за музикално пътешествие. Билети за концерта на Белослава могат да бъдат закупени от сайта на Event.gg на цена от 30лв и 40лв.

Хедонист
Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share