SOLAR EASTER TRINITY се завръща в края на април

Точно 10 години след първото си издание, техно фестивалът, организиран от YALTA CLUB се завръща с осем артисти в НДК

2012 е годината, която бележи първия SOLAR EASTER с легендарните Marco Carola и Victor Calderone. През годините, фестивалът се превърна в едно от най-мащабните събития на Балканите с редица световни гости, а малко по-късно YALTA CLUB добавиха към портфолиото си и техно изданието SOLAR EASTER TRINITY! Едно десетилетие по-късно, фестивалът отново е реалност с мащабна концепция и осем международни гости. На 29 април посрещаме Nicole Moudaber, Deborah De Luca, дуото Joyhauser, Marcel Fengler, Brina Knauss и Lehar в Националния дворец на културата. Българските представители на фестивала ще бъдат резидентите на клуба, Liubo Ursiny и Stephen Popov.

Десет годишнината от началото на великденските партита на YALTА CLUB дава предпоставка за една специална вечер с качествена музика. Силно женско присъствие ще видим зад пулта на фестивала, започвайки с кралицата на техното, а именно Nicole Moudaber. През последните години, тя буквално създаде империя чрез MOOD – изключително влиятелен лейбъл, глобален парти бранд и радио шоу, което се разпространява в 50 държави, с над 20 милиона слушатели седмично. Глобалният обхват на марката ѝ не спира да я води до най-мащабните събития по целия свят, а съвсем скоро ще я доведе и до сцената на SOLAR EASTER TRINITY 2022. Второто звездно участие на фестивала е това на Deborah De Luca – италианката, която бързо се превърна във важна част от електронната сцена, благодарение на иновативната ѝ свежа музика. Още нещо свежо в лайнъпа за 29 април е името на Brina Knauss – диджей от Словения, чийто блестящи сетове не останаха незабелязани и бързо я позиционираха под светлините на прожекторите. Постоянно в движение от 2016 г. насам, тя беше гост на важни събития като Rumors, Vagabundos и Get Lost, а сега ни предстои да я видим за първи път и на българска сцена.

Целия си потенциал ще разгърне и дуото Joyhauser, което последно слушахме в Room 2 на YALTA CLUB в края на 2021. Белгийците Joris и Stijn се завръщат за още един сет пред българската публика с уникалния си почерк и енергия, които изпъкнаха в парчета като „Galaxy Phase“, „C166W“ и ремикса им на „Hypnotized“ на Amelie Lens. За втори път в НДК ще чуем и Marcel Fengler – един от първите резиденти на берлинския клуб Berghain/Panorama Bar. Блестящото му представяне по време на SOLAR 2020 предизвика организаторите да го поканят отново, давайки възможност на публиката да усети многопластовият му талант и перфектно изработени продукции. Не на последно място, участие на SOLAR EASTER TRINITY 2022 ще вземе и Lehar – диджей и продуцент от Италия с впечатляваща дискография и интригуващи сетове на живо.

Билети за SOLAR EASTER TRINITY 2022 могат да бъдат закупени предварително от Eventim, Epaygo.bg и OMV на цена от 60 лв.

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share