Джеф Голдблум и Кайл Маклоклан дефилираха за PRADA

Холивудски звезди дефилираха за „Prada“ на Седмицата на мъжката мода в Милано. Актьорите Джеф Голдблум, познат с ролите си в „Джурасик парк“ и „Денят на независимостта“, и Кайл Маклоклан, известен с превъплъщенията си в „Туин Пийкс“, представиха най-новата колекция на модната къща. 

Облеклата са резултат от двугодишното сътрудничество между Миуча Прада и Раф Симънс.

„Мислехме за смислена мода“, заяви Prada. „Дрехи, които карат хората да се чувстват важни и следователно сами по себе си са важни, а не нещо, което да изоставят“.

Маклоклан и Голдблум съответно откриха и закриха шоуто, а по подиума дефилираха още осем актьори, избрани от дизайнерите, за да представят „истински мъже, признати личности“.

Холивудските звезди излязоха с дълги черни палта. Връхната дреха на Джеф Голдблум навяваше драматизъм с украсените си ръкави и долен подгъв. Палтото, представено от Кайл Маклоклан пък контрастираше с лъскави панталони и светлосиня риза.

В края на дефилето Голдблум се появи засмян от осветен в лилаво тунел, сякаш изненадан да се озове на модния подиум.

Връхни дрехи и облекла, подходящи за работното място, бяха в основата на колекцията на „Prada“. Подгъвите и горната част на ръкавите бяха украсени с мохер. Някои от тях подчертаваха раменете, а коланът беше плътно притегнат към талията.

За работното място дизайнерите предложиха елегантни, леки и почти безформени гащеризони от кожа и памук. „Те заменят традиционната историческа риза, вратовръзка, папийонка“, заяви Раф Симънс.

„Prada“ залага за сезон есен-зима 2022/2023 основно на нюанси на оранжево, жълто и синьо. Цветни ръкавици завършваха облеклата, предава БТА. Обеците пък бяха във формата на роботи или на новото триъгълно лого на модната къща.

Хедонист
Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share