„Готви умно“ – книга за готвещи хора с добри познания и умения в кухнята

В петък излиза „Готви умно“ – първата книга на Goodlife.bg с рецепти: „Опитахме се да направим книга, която може да ви бъде полезна през всеки ден от годината и да ви даде решение, когато се чудите какво да хапнете. Това е книга за готвещи хора с добри познания и умения в кухнята. Тя обаче е и за тези, които сега започват своето кулинарно приключение и искат да научат нови, полезни неща за приготвянето на храна, за съчетанията, както и за добрия вкус, в буквалния и преносния смисъл. В „Готви умно“ сме ви подготвили близо 150 рецепти, които са част от нашата диета – стремим се да се храним разнообразно и непрекъснато търсим нови и качествени продукти.“

ЗА „ГОТВИ УМНО“: „Нашата история с храната започна преди малко повече от 10 години. През този период приготвихме няколко хиляди рецепти за нашите клиенти и Goodlife. Заради нашата работа непрекъснато търсим и опитваме нови продукти и рецепти.

В „Готви умно“ сме ви подготвили близо 150 рецепти, в които съчетаваме класически готварски техники с модерни технологии. Включените рецепти са част от нашата диета – стремим се да се храним разнообразно и непрекъснато търсим нови и качествени продукти и подправки.

В книгата сме събрали рецепти от цял свят, които сме адаптирали и пречупили през нашата призма. Има и наши рецепти, които са ни впечатлили в дните, в които импровизираме и правим експерименти. В книгата намериха място и ястия, които сме приготвяли за наши клиенти и които според нас си заслужава да стигнат до повече хора заради доброто съчетание на продукти и текстури и заради добрия краен резултат.

Опитахме се да направим книга, която може да ви бъде полезна през всеки ден от годината и да ви даде решение, когато се чудите какво да хапнете. Това е книга за готвещи хора с добри познания и умения в кухнята. Тя обаче е и за тези, които сега започват своето кулинарно приключение и искат да научат нови, полезни неща за приготвянето на храна, за съчетанията, както и за добрия вкус, в буквалния и преносния смисъл.

Рецептите в книгата са базирани само и единствено на нашите вкус, небце и виждане за съвременното хранене. Ще бъде страхотно дори ако 100 души се вдъхновят от книгата и си харесат по 1 рецепта, която да приготвят“

До 18.10.2021 г всички предварителни продажби на книгата са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.
След 18.10.2021 година ще можете да закупите „Готви умно“ и от офиса на Goodlife.bg на ул. „Нишава“ 37 в София.
Книгата може да поръчате от тук: https://bit.ly/3AC0pxQ

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share