20 страхотни секс съвета за мъже

Без значение колко опитни мислите, че сте, от време на време е хубаво да изпробвате нещо ново, за да подобрите сексуалния си живот и да задоволите партньора си. Опитайте тези прости, постижими съвети за секс с любимия човек още тази вечер.

1. Говорете за секс

С течение на времето сексът във връзката се превръща в едно еднообразно и скучно преживяване. Този цикъл трябва да се прекъсне с някои откровени приказки. Попитайте се един друг какво ново бихте опитали в леглото. Върнете се към комуникацията, която сте имали преди и разнообразете сексуалния си живот. Подхвърляйте си закачки ежедневно.

2. Хранете се здравословно

Това не звучи като секс съвет, но доброто хранене помага на цялото тяло, включително либидото ви. Яжте здравословни храни, за да намалите холестерола и да запазите сърдечно-съдовата си система в отлично състояние. Това ще гарантира, че циркулацията е с пикови показатели за южното полукълбо.

3. Изпълнявайте домашните си задължения

Искате ли да възбудите жена си и да я настроите за по-добър секс? Отговорът е помощ около къщата. Най-добрата любовна игра се случва извън спалнята. Помагайки с домакинските задължения и поръчки, вие ще накарате жените си да се чувстват оценени. Възбудата при тях много често се отключва при подобни прояви на джентълментство.

4. Спортувайте

Дори и само 15 минути упражнения на ден ще подобрят самочувствието, имиджа и либидото. Упражненията правят физическите аспекти на секса по-приятни. Освен това превръщането на упражненията в навик насърчава сърдечно-съдовото здраве, което е необходимо за нормалната еректилна функция.

5. Не прекалявайте с упражненията

Твърде много упражнения могат да имат обратен ефект. Престоят в състояние на претрениране създава общо чувство на умора и ниска енергия и може да наруши режима на сън и да промени настроението. Това едва ли е добра комбинация за ухажване на романтичен партньор.

6. Може да тренирате заедно

Ако упражненията са добри, тогава упражненията с любимата ви са още по-добър секс съвет. Работата заедно гарантира, че и либидото, и ендорфинът ще се повишат. Освен това жените намират мъжете за изключително секси докато тренират.

7. Въздържайте се малко

Въздържанието като секс съвет? Вярвате или не, това е сигурен начин да подобрите секса и да направите следващата си среща с любимата си още по-вълнуваща. Практикувайте въздържание за няколко дни, уикенд или седмица. Въздържанието кара сърцето да се разраства и усилва желанието за секс драстично.

8. Правете си план за секс

Може да не звучи толкова романтично, но това е чудесен начин да подобрите сексуалния си живот и да задоволите жените си. Изградете план за секс. Отделянето на време или организирането на възможности за секс е много важно, особено за заети двойки или такива с деца. Не позволявайте честотата на секса да намалява поради умора или невъзможност да се намери „точното време“.

9. Използвайте телефона си

Искате да я поддържате в настроение за секс още преди да сте се прибрали у дома? Изпращайте й секси съобщения през целия ден. Така тя със сигурност ще ви очаква с нетърпение вкъщи, а може дори да ви е подготвила и някоя еротична изненада.

10. Правете комплименти за тялото й

Кажете й коя част на тялото й ви е любима и ви подлудява. Направете комплимент в каква поза се справя най-добре. Така жената ще придобие самочувствие и ще бъде още по-ентусиазирана и развълнувана да ви покаже способностите си следващия път.

11. Фокусирайте се върху релаксацията

Жените са по-склонни да се възбудят чрез релаксация. Измийте косата й под душа или масажирайте скалпа, за да я отпуснете. Направете й масаж след баня с етерично масло или започнете да я галите на различни места докато гледате филм. Това ще я накара да настръхне и да ви поиска още по-силно.

12. Загрявката е важна

Не спестявайте усилията си преди секс, без значение колко дълго сте заедно като двойка. Вниманието, което й отделяте преди това допринася значително за по-силните оргазми и гарантира по-бурен секс. Ще бъдат увеличени чувствителността, вълнението и силата на оргазма. Вашето търпение и внимание ще ви донесат дивиденти.

13. Мислете като жена

За да мислиш като жена в леглото, не е нужно да си такава. Обърнете внимание на някои от най-пренебрегваните й области, като врата, краката, вътрешната част на бедрата. Това ще я дразни безмилостно. Накарайте я да го иска. Ще бъдете изненадани колко рязко ще влезе в настроение.

14. Оставете я да поеме водещата роля

Мъжете толкова често играят водещата роля в леглото. Понякога ключът към по-добрия секс е да я оставите тя да отговаря. Не се страхувайте да оставите половинката си да ръководи. Позволете на половинката си да предизвиква сексуално удоволствие. Щом види каква наслада изпитвате от действията й, ще бъде мотивирана всеки път да я предизвиква.

15. Не пренебрегвайте лубриканта

Няма нищо срамно да се използва лубрикант за задоволяване на жените. Понякога, независимо дали това е от стрес или умора, жените трудно могат да се възбудят физически, дори когато са психически в играта. Лубрикантът в нощното чекмедже е вашият нов най-добър приятел в този момент.

16. Направете промени

Бельото, играчките, новите позиции и други творчески допълнения могат да подобрят интимността и оргазма.

17. Променете местоположението

Друг начин да разнообразите и да подобрите сексуалния си живот е да опитате на някое ново, дори необичайно място. Правете го на различни места, за да изпитате различна енергия. Това играе значителна роля за възбудата и на двама ви.

18. Правете любов

Напоследък усещате ли, че правите просто секс? Опитайте да правите любов. Емоциите усилват усещанията по време на полов акт. Не ги пренебрегвайте. Фокусирайте цялата си същност в това, което правите.

19. Докосвайте я извън спалнята

Дори когато не правите секс, пак можете да подобрите сексуалния си живот, като използвате докосване по интимен, но не и сексуален начин. Докосването е важно, но не винаги означава секс. Важно е да бъдете интимни с половинката си, като я докосвате с любов и обич всеки ден. Целувайте се ежедневно и не се страхувайте да й позволите да отвърне.

20. Грижете се за себе си

Грижете се добре за пениса си. Нараняването на пениса обикновено се получава, когато партньорът ви е отгоре или когато пенисът се изкриви при пропуснато проникване. Ако нещата излизат извън контрол, помолете партньора си да се успокои. Ако подозирате фрактура на пениса незабавно посетете уролог. Ще спестите неудобства за себе си и за партньорката си.

снимка: Photo by Maru Lombardo on Unsplash

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share