„От жени за жени“ – кампания, вдъхновена от таланта на български дизайнери

В най-женския месец от годината Paradise Center и мулти бранд галерия Flower’s & Co Gallery стартират съвместна кампания, вдъхновена от таланта на български дизайнери – жени. „От жени за жени“ цели да популяризира българската мода, създадена от жени за жени. В рамките на кампанията осем талантливи български дизайнерки ще представят творенията си, заставайки лично пред обектива и партнирайки си с едни от най-популярните лица от шоубизнеса – Александра Петканова, Диляна Попова, Евгения Джаферович, Маги Джанаварова, Никол Станкулова и модните блогъри Елица Бехар и Звезделина Цолова.

Под светлините на прожектора са брандовете BloomStars, TeAdore P., TheyARE, ISKRA, Flicka, PARAMIDONNA и VEZA. Инициатор на проекта е Цветелина Кръстева, създател на модната галерия Flower’s & Co, чиято концепция е за артистично пространство, предназначено за ценители на модата, изкуството и природата. „Щастлива съм, че реализирахме кампанията “От жени за жени”, защото тя е израз на цялата ми работа през годините! Всяка една от визиите, които ще видят хората, е не просто марка с популярно лице, а жена до жена, които се харесват, ценят и подкрепят.“, споделя Цветелина Кръстева.

Дизайнерката Ирен Дикова, съосновател на Flower’s & Co Gallery и създател на провокативните тениски с послание Bloom Stars си партнира с Евгения Джаферович. Изработени от 100% органичен памук, моделите на Bloom Stars са различни, нестандартни и леко иронични.

Искра Георгиева, художник и бижутер, създател на Iskra Art Gallery също е сред вдъхновяващите дами в проекта. Нейните дизайни са били част от световни изложби и заслужено са се превърнали в едни от най-предпочитаните бижута както в България, така и в чужбина. До нея застава Никол Станкулова, която често може да бъде видяна с моделите на ISKRA.

Дизайнерката на бански костюми и плажни дрехи с марка PARAMIDONNA Доника Анчева позира заедно с едно от лицата на бранда – изкусителната Алекс Петканова. Изработени от първокачествени италиански и испански платове, моделите на PARAMIDONNA излъчват увереност и характер.

Теодора Петкова създава бранда TeAdore P., който съчетава елегантен стил и спортен дух. Всяка дреха е създадена лично от дизайнера, ръчно разкроена и подготвена за ушиване, за да донесе увереност на всяка жена, която иска да заяви себе си. До нея позира Елица Бехар – моден блогър, който е познат с подкрепата си към бългaрски творци и често носи дрехите на марката.

Бойка Пантелеева застава пред обектива със Звезделина от Mint Stories, която е сред първите популярни лица, подкрепили марката VEZA. Създателката ѝ, Бойка, реставрира автентични фолклорни елементи като престилки, носии, гоблени и ги претворява в съвременни модерни дрехи.

Мартина и Христина са двете момичета, които стоят зад бранда TheyARE. Създадени със стил, естетика и женственост, дрехите на TheyARE са за жените, които искат да изразят своята вътрешна красота, подчертавайки я с перфектно оформен силует. В последната година най – често срещаното лице, носещо техните дрехи е певицата Маги Джанаварова и това е причината именно тя да застане пред обектива с тях.

Flicka е дело на Даниела Стайкова и Йоана Адам. Ландшафтни архитекти по професия, те се ангажират с промяна на възприятията за това как се носят бижута. Всеки дизайн разчита на различни акценти на цвета и материала. Дизайните са вдъхновени от всички харизматични и енергични жени по света, естествено красиви отвътре и отвън. В последната си колекция лице е Диляна Попова, която им партнира и в кампанията “От жени за жени”.

Цветелина Кръстева е лицето, което ще видим на осмия кадър. В него тя е в 8 различни визии на останалите марки, с които работи.

Проектът „От жени за жени“ е част от кампания на Flower’s & Co Gallery и Paradise Center в подкрепа на българските брандове. Support local brands има за цел да популяризира работата на родни творци, създаващи мода на световно ниво.

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share