Анджелина Джоли: Всичко бавно си идва на мястото

Липсват ми уменията да бъда типична майка вкъщи„, признава холивудската звезда Анджелина Джоли в интервю за британското издание на „VOGUE“. Актрисата не отрича, че е искала да бъде майка на много деца, но си го представяла „като пътуване в джунглата“.

Относно това дали децата поддържат връзка с Брад Пит, Анджелина Джоли коментира, че е искала семейният дом да бъде близо до този на бащата на децата ѝ. И той наистина е на 5 минути разстояние. „Може да е банално, но ако наистина се обичате, то фактът, че яйцата ви са прегорели, няма значение в крайна сметка“, подчертава актрисата. 

Запитана дали смята, че в момента е абсолютно щастлива, известната актриса не е сигурна, че сега преживява най-успешния период в живота си. 

„Фокусирах се върху изцелението на нашето семейство. Всичко бавно си идва на мястото, все едно ледът се топи и кръвта се връща в тялото ми“, признава Джоли.

По отношение на модата тя уточнява, че е традиционалист. „Инвестирам в качествени дрехи, а после ги нося до смърт. Не сменям често гардероба си. Това е едно от характерните за мен неща“, споделя актрисата.

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share