Мария Бакалова: Винаги съм обичала модата и дрехите

Мария Бакалова стана лице на модната марка „Диор“. Тя е едно от лицата, които представят новата колекция на „Диор“ за сезон пролет-лято 2021 г., съобщи „Вог“, на чийто страници се появи звездата в червен тоалет на световноизвестния бранд.

24-годишната актриса от Бургас изигра завладяващо ролята си във филма „Борат 2“ и сега успехът буквално я преследва.

„Борат 2“ преобърна живота ми с главата надолу по удивителен начин, сподели тя пред „Вог“. „Никога не съм си го представяла дори и в най-смелите си мечти“, допълва Мария.

За ролята актрисата получи приза на американската кинокритика за най-добра женска поддържаща роля.

Във „Вог“ Мария Бакалова се появява в различни сетове от новата колекция на Мария Грация Чиуро. За снимките работи със стилистката Джесика Пастър. Нейната визия е предимно в червено. Червеното е един от актуалните цветове, които брандът налага в момента.

24-годишната бургазлийка изигра дъщерята на прочутият казахстански герой на Саша Барън Коен. Филмът, който счупи рекордите по стрийминг на Amazon Prime и поля Руди Джулиани с горещ душ, промени играта и хвърли Бакалова в светлината на прожекторите.

Въпреки че е нова за американската публика, Бакалова се занимава с актьорство от тийнейджърска възраст. Що се отнася до стила ѝ, в него тя също се изявява като бунтар. Бивша пънкарка, Мария постепенно измества погледа си към по-женствената визия.

„Винаги съм обичала модата и дрехите – преди това много се увличах по винтидж шопинга“, казва Бакалова.


Споделяйки пост в Инстаграм с визията си за „Диор“, младата звезда Мария Бакалова получи и неочаквано предложение за брак. „Ще се омъжиш ли за мен?“, написа в коментар един от последователите ѝ. „Така ще получиш и американско гражданство“, допълва той.

източник: Tribune

Хедонист
Да изследваме заедно измеренията на удоволствието

Share